Aktivitetsdagar

Med ett flertal barn anser vi att det är viktigt att dela upp sig ibland. På tumanhand blir både barnet och föräldern sedda och för oss, i vår familj, finns det ett behov utan just det. Så idag hade jag en heldag med Jolene och imorgon har min man en med Charlie, Lola får ingen egen dag då hon typ har alla dagar redan.
Egentligen var det Jolene´s födelsedagspresent att ha en shoppingdag i stan, en lunch och en aktivitet på eftermiddagen. Aktiviteten bestod av att få stå framför kameran och aggera modell, i en riktig studio, hos en riktig fotograf. Som tur är råkar jag känna den bästa och hon är fantastisk som ställde upp för oss, ni ska få se bilderna när vi får dem.
 
Charlie fick en dag mest för att han aldrig får något och för att Jolene oftast som alltid får allt. Det tillhör att säga att hon oftast som alltid önskar sig upplevelser över materiella ting till skillnad från sin storebror. Han fick dock presentkort på bio samt i några affärer när han fyllde år så det fick kittas ihop till en liten aktivitetsdag det med.
 
Alla barn är jätte nöjda med detta upplägg och även vi som föräldrar, dock inte vi som par som då inte ses på hela helgen!
 
Bakom kulisserna.

Kommentera här: